>> Google Books
QRコード(所蔵情報)

Japanese cooking : the traditions, techniques, ingredients and recipes

フォーマット:
図書
責任表示:
Emi Kazuko ; with recipes by Yasuko Fukuoka
言語:
英語
出版情報:
London : Hermes House, 2002
形態:
256 p. : col. ill. ; 30 cm
著者名:
書誌ID:
BA71753126
ISBN:
9781843094302 [1843094304]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information
タイトル・著者・出版者が同じ資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

鶴見, 和子(1918-)

藤原書店

土屋, 良雄(1938-), Yamamoto, Masaru, 1944-, Kōri, Eiji, Carpenter, Juliet Winters

Kodansha International

Fukuoka, Yasuko

Hamlyn

Cwiertka, Katarzyna Joanna, 1968-

Reaktion Books

野〓, 洋光(1953-), Klippensteen, Kate, 1963-, Konishi,Yasuo

Kodansha USA

Ashkenazi, Michael, Jacob-Ashkenazi, Jeanne

University of Pennsylvania Press

鶴見, 和子(1918-)

藤原書店

横山, タカ子 (1948-), 伊藤, 牧子

Tuttle

鶴見, 和子(1918-)

藤原書店

梅村, 由美子, Baker, Tom, 村田, 昇, Kaneko, Masami

Tuttle