>> Google Books
QRコード(所蔵情報)

Extraction techniques and applications : Food and beverage

フォーマット:
図書
責任表示:
Editor-in-chief Janusz Pawliszyn
言語:
英語
出版情報:
Amsterdam : Elsevier, c2012
形態:
xxxii, 705 p. : ill. ; 29 cm
著者名:
Pawliszyn, Janusz  
シリーズ名:
Comprehensive sampling and sample preparation : analytical techniques for scientists / Editor-in-chief Janusz Pawliszyn ; 4 <BB10097575>
書誌ID:
BB10097928
ISBN:
9780123877710 [0123877717] (: [Hardcover])  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information
タイトル・著者・出版者が同じ資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Marinsky, Jacob A., Marcus, Yizhak, Sengupta, Arup K.

M. Dekker

Pawliszyn, Janusz

Elsevier

Picó, Yolanda

Elsevier

Greenwood, G., Mills, G., Vrana, B.

Elsevier

Pawliszyn, Janusz

Elsevier

Kolev, Spas D., McKelvie, Ian D.

Elsevier

Pawliszyn, Janusz

Wiley-VCH