>> Google Books
QRコード(所蔵情報)

A dictionary of Japanese food : ingredients and culture

フォーマット:
図書
責任表示:
Richard Hosking
言語:
英語; 日本語
出版情報:
Tokyo : Tuttle Pub., [2015]
形態:
222 p. : ill. ; 21 cm
著者名:
Hosking, Richard <DA13046886>  
書誌ID:
BB18508684
ISBN:
9784805313350 [4805313358]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information
タイトル・著者・出版者が同じ資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Hosking, Richard

Tuttle Publishing

Satow, Ernest Mason, Sir, 1843-1929, 石橋, 政方(1839-1923)

Benseisha

Satow, Ernest Mason, Sir, 1843-1929, 石橋, 政方(1839-1923), Hobart-Hampden, E. M. (Ernest Miles), 1864-1949, &hellip;

Kelly & Walsh ld.

Adelson-Goldstein, Jayme, Shapiro, Norma

Oxford University Press

大塚, 高信(1897-1979), 吉川, 美夫, 河村, 重治郎

Sanseido

Jarman, Samuel

Cassell

Abe, Yoshi, Hagiwara, Keiko, Crawford, Laura, Berglund, Elin, Vladisavljevic, Branislava

Lonely Planet

Ferber, Gene

Cassell

Hadamitzky, Wolfgang, Spahn, Mark

C.E. Tuttle

6 電子ブック Dictionary of Japanese Food

Hosking, Richard

Tuttle Publishing

Sharpe, Peter., Staley, Michael., Yoshida, Keiko

Kodansha International