Food microbiology : an introduction. 4th ed

フォーマット:
電子ブック
責任表示:
Karl R. Matthews, Kalmia E. Kniel, and Thomas J. Montville
言語:
英語
出版情報:
Washington, DC : ASM Press, c2017
形態:
1 online resource : ill. (chiefly col.)
著者名:
書誌ID:
MI00046974
ISBN:
9781555819392 [1555819397] (: electronic bk)  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
9783000111266 [3000111268]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
子書誌情報
Loading
オンライン
所蔵情報
Loading availability information
タイトル・著者・出版者が同じ資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Olds, R. J.

Wolfe Medical Books

Hauschild, Andreas H. W., 1929-, Dodds, Karen L., 1957-

M. Dekker

Norris, J. R. (John Robert), Ribbons, Douglas W., Booth, C., Bergan, T., Gottschalk, Gerhard

Academic

Tortora, Gerard J., Funke, Berdell R., Case, Christine L., 1948-

Benjamin/Cummings Pub. Co.

9 電子ブック Microbiology

Wessner, David R., 1963-

John Wiley & Sons

Krebs, J. R. (John R.), 1945-

Oxford University Press

10 電子ジャーナル Food Microbiology

Academic Press

United States Department of Agriculture, Food Safety and Inspection Service

Magocsi, Paul R., Matthews, Geoffrey J., 1932-

University of Washington Press

Norris, J. R. (John Robert), Ribbons, D. W.

Academic Press

Åström, Karl J. (Karl Johan), 1934-

Academic Press